Meteen naar de inhoud

Hi, to all bosses out there!

Daar zijn we dan… Bosses coaching + training is een feit!

Bij Bosses zijn we ervan overtuigd dat iedereen op elk moment in zijn of haar leven de keuze kan en mag maken om gelukkig te zijn. Dat jij in staat bent om een weg te vinden om je dromen waar te maken. Dat jij de kracht kunt vinden om moeilijke situaties en momenten te overkomen. Dat jij de power hebt om patronen die je hebt aangeleerd maar je niet meer dienen te doorbreken. Dat jij mag vertrouwen op je intuïtie, omdat jij als geen ander weet dat juist dat gevoel je richting geeft en je daar op mag vertrouwen.

Kiezen voor geluk is niet altijd kiezen voor de makkelijkste weg

Kiezen voor iets nieuws gaat vaak gepaard met vallen en opstaan. Soms zet je twee stappen vooruit en weer één achteruit. Uit je comfortzone stappen voelt meestal heel onwennig, maar als je lukt dan voelt de overwinning geweldig en soms zelfs bevrijdend.
Jij bent ten alle tijden verantwoordelijk voor je pad, want jij bent in de lead. Jij bepaalt! Kiezen voor gelukt betekent vaker dan eens doorzetten. Ook dat moet je zelf doen, maar het is zoveel fijner en dragelijker als je het allemaal niet alleen hoeft te doen. Het werkt vele malen meer motiverend als je die weg samen met iemand kunt afleggen.
Bij Bosses ondersteunen we jou met veel plezier in jouw groeiproces en motiveren we je om het beste uit jezelf te halen. Om dat extra stapje te zetten en om door te zetten als je voelt dat je op wilt geven. 

Waarom Bosses coaching er is

Het opzetten van Bosses coaching + training om jou in je kracht te zetten is de keuze die ik heb gemaakt om de baas te zijn van mijn geluk! Door zelf een coachingstraject in te stappen, veel te lezen, opleidingen, workshops en cursussen te volgen ben ik in staat geweest mijn eigen overtuigingen te herzien. Het heeft me veel mooie inzichten gegeven, meer rust gebracht en het besef dat je nooit uitgeleerd bent. Tijdens deze periode heb ik niet alleen meer over mijn persoonlijke groeiproces geleerd maar ook mogen ervaren dat juist het begeleiden van anderen in hun proces mijn drijfveer is. Dit heeft me dan ook de power gegeven om de stap te zetten en Bosses coaching op te richten en mijn eigen geluk en droom na te jagen.
Het is mijn intentie om je aan te moedigen een de betere versie van jezelf te ontdekken. Laat je inspireren om je vaste overtuigingen te herzien en misschien durf je ze wel over boord te gooien om een gelukkige leven te kunnen leiden!