Meteen naar de inhoud

Over Roxanna

“Presentaties geven voor meer dan 150 mensen, internationale beurzen organiseren en
sparren met Faya Lourens over influencer marketing voelde voor mij niet genoeg”

Als tiener had ik de droom om afdelingsmanager te worden. Na het afronden van mijn studie werkte ik ook hard om dat doet te bereiken. Ik rolde het marketing en communicatie vak in en binnen 8 jaar en verschillende organisatieswitches maakte ik mijn droom waar. Op dat moment kwam ik erachter dat ik daar toch niet zo gelukkig van werd. Om mijn steeds terugkomende rusteloos en knagend gevoel de baas te zijn werkte ik lange dagen en wrong ik mezelf in alle mogelijke bochten om het geregeld te krijgen. Dat deed ik zowel op mijn werk alsook in mijn privéleven. Ik had ook altijd het gevoel dat ik anders was en dat er iets anders of iets meer moest zijn. En daar ging ik naar op zoek!

“Niet meer tegen de stroom in, maar met de flow mee”

Ik vond het altijd al lastig om mijn gevoel en verstand op één lijn te krijgen. Ik herinner me dat ik als tiener al vaker zei: “mijn hoofd zegt iets anders dan mijn gevoel”. Maar er was niemand in mijn omgeving die me kon vertellen hoe ik daar mee om moest gaan. Dat resulteerde erin dat ik met name gebruik maakte van mijn hoofde en mijn gevoel vaak links liet liggen. Inmiddels heb geleerd hoe ik de twee meer in balans kan brengen. In de afgelopen jaren heb ik veel tijd, energie en geld geïnvesteerd in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en aan opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van coaching en energetisch werk. En nu doe ik niets liever dan alles wat ik heb geleerd integreren in mijn coachgesprekken en trainingen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wat mij geholpen heeft ook voor jou kan werken. Het enige verschil is dat we ons eigen persoonlijke pad bewandelen.

Wat anderen zeggen over de samenwerking met mij


Linda:

“Roxanna stelt je meteen op je gemak en straalt een natuurlijke vriendelijkheid, rust en positiviteit uit. In slechts een paar sessies heeft ze me belangrijke handvaten gegeven én me tevens begeleid naar inzichten die al sluimerend aanwezig waren in mezelf. Het is nu enkele maanden later en ik merk nog steeds de positieve effecten. Top!”

Aaf:

“Bij Roxanna voel ik me meteen op mijn gemak en voel ik dat alles er mag zijn. Ik voel dat ze niks raar vindt en dat al mijn emoties en gedachtes welkom zijn.  Omdat dat de ruimte krijgt en omdat ik nooit oordelen voel, voel ik mij helemaal gezien en gehoord en dat is heel helend voor mij. Roxanna voelt heel goed aan waar de nadruk op te leggen in welke sessie en een sessie zo af te ronden, zodat ik de volgende dag precies weet welke stappen te zetten in het proces van mijn ontwikkeling. Kortom, ik beveel Roxanna van harte aan als warme, betrokken en effectieve coach als je stappen wilt zetten in je persoonlijke ontwikkeling of als je in een lastige situatie zit!”

Michelle:

Door de warme en rustige uitstraling van Roxanna voelde ik me vanaf het begin op mijn gemak. Tijdens de coachgesprekken was er veel ruimte om mijn verhaal te doen en stelde Roxanna vragen die me aan het denken hebben gezet en waardoor ik anders naar de situatie kon kijken. Door de oefeningen die we samen hebben gedaan, kon ik zelfverzekerder het gesprek met mijn manager aan gaan en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu een nieuw project mag opzetten waar ik veel energie en voldoening uit haal.

Wie ben ik om je te helpen op je persoonlijk groeipad?

In mijn eigen ontwikkeling ben ik bewustere keuzes gaan maken, vind ik het makkelijk om mijn gevoelens en verlangens te uiten, heb ik inzicht gekregen in mijn eigen en familiepatronen en waardoor ik patronen die me niet dienen heb kunnen doorbreken. Mede daardoor ben ik beter voor mezelf gaan zorgen en kan ik makkelijker grenzen stellen. Dit resulteert ook in hechtere relaties met familie en vrienden. Ik volg mijn eigen koers en laat me, in tegenstelling tot vroeger, niet frustreren door de oordelen van anderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie, rust, focus en geluk in mijn (werk)leven heb. Dat is waar ik jou ook in kan ondersteunen in jouw eigen zoektocht naar een gelukkiger en rijker leven. Ik ben van mening dat ieder zijn eigen manier van leren, ontwikkelen en bewust worden heeft en dat doet op zijn of haar eigen tempo. Daarom pas ik mijn aanpak niet alleen aan, aan jouw hulpvraag maar combineer ik ook verschillende technieken voor het meest effectieve resultaat en stem ik de oefeningen af op jou. Of het nu heel praktisch en pragmatisch is of op het gebied van visualisatie en ademhalingsoefening of een combinatie daarvan.