Meteen naar de inhoud

Wat andere mensen zeggen over de samenwerking met mij

Ervaringen met 1-op-1 coaching


Anouk:

Aan het begin van mijn coachtraject met Roxanna had ik het gevoel vast te zitten in mijn (werk)leven, een prima baan bij een heel leuk bedrijf maar sterk het gevoel dat het tijd was voor een stap. Roxanna gaf me meteen een heel warm en vertrouwd gevoel en ze weet de juiste vragen te stellen. Dankzij Roxanna heb ik geleerd om stil te staan bij alle stappen die ik tot dusver al heb gezet en hier ook trots op te zijn. Hierdoor kon ik vanuit vertrouwen o.a. mijn gevoelens over de huidige situatie op werk uitspreken tegen mijn werkgever, waardoor er ruimte is ontstaan. Het uitspreken van mijn gevoelens kan ik nu ook steeds beter in andere situaties.

Marit:

De coachgesprekken met Roxanna waren altijd heel fijn. Het voelde vanaf moment één erg vertrouwd en ik kon dan ook alles delen. Roxanna weet precies de juiste vragen te stellen. Je wordt aan het denken gezet en krijgt veel inzichten tijdens het praten. Roxanna weet precies de juiste onderwerpen aan te raken en laat je weer in je eigen kracht staan. Dankjewel voor de fijne sessies!

Simone:

Roxanna wist in korte tijd tot mijn kern te komen en te ontdekken waar ik echt tegenaan liep. Ze vroeg goed door en nam geen genoegen met een oppervlakkig antwoord. Dat heeft mij ontzettend geholpen, want daardoor heb ik een situatie af kunnen sluiten waar ik al een tijd mee liep te worstelen. Met praktische oefeningen kwamen we tot een oplossing waar ik heel goed mee aan de slag kan.  

Dionne:

Voordat ik aan het traject begon vond ik het lastig om een goede balans te vinden in mijn baan, eigen bedrijf en privé leven. Het voelde vaak als een ‘schuldgevoel’ als ik er in de avond voor koos om iets voor mezelf te doen in plaats van aan de werkzaamheden te werken die ik nog te doen had. Door de fijne gesprekken met Roxanna heb ik een goede balans gevonden die voor mij werkt. De inzichten die ik tijdens de gesprekken heb gekregen, hebben me enorm geholpen.

Het belangrijkste resultaat van het traject is dat ik in deze gesprekken erachter ben gekomen, hoe ontzettend ik gegroeid ben als persoon. Ik durf grenzen te stellen voor mezelf en zonder schuldgevoel lekker op de bank netflix te kijken. Balance is key! Ook heb ik geleerd om invloed uit te oefenen op situaties waar je daadwerkelijk invloed op uit kunt oefenen.

Ik heb super veel energie en motivatie gehaald uit de gesprekken die ik heb gehad met Roxanna. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren en luistert ook ECHT naar je. Ik voelde me vanaf het eerste moment direct op mijn gemak, waardoor het ook makkelijker is om je ‘problemen’ op tafel te leggen.

Ik raad mensen absoluut aan om dit traject te gaan volgen! Je leert een kant van jezelf kennen, die je nog niet kent. Er wordt een spiegel voorgehouden, die af en toe zwaar is maar deze spiegel zorgt er wel voor dat je groeit als persoon en in hetgeen dat je belangrijk vindt.

Linda:

“Roxanna stelt je meteen op je gemak en straalt een natuurlijke vriendelijkheid, rust en positiviteit uit. In slechts een paar sessies heeft ze me belangrijke handvaten gegeven én me tevens begeleid naar inzichten die al sluimerend aanwezig waren in mezelf. Het is nu enkele maanden later en ik merk nog steeds de positieve effecten. Top!”

Aaf:

“Bij Roxanna voel ik me meteen op mijn gemak en voel ik dat alles er mag zijn. Ik voel dat ze niks raar vindt en dat al mijn emoties en gedachtes welkom zijn.  Omdat dat de ruimte krijgt en omdat ik nooit oordelen voel, voel ik mij helemaal gezien en gehoord en dat is heel helend voor mij. Roxanna voelt heel goed aan waar de nadruk op te leggen in welke sessie en een sessie zo af te ronden, zodat ik de volgende dag precies weet welke stappen te zetten in het proces van mijn ontwikkeling. Kortom, ik beveel Roxanna van harte aan als warme, betrokken en effectieve coach als je stappen wilt zetten in je persoonlijke ontwikkeling of als je in een lastige situatie zit!”

Michelle:

“Door de warme en rustige uitstraling van Roxanna voelde ik me vanaf het begin op mijn gemak. Tijdens de coachgesprekken was er veel ruimte om mijn verhaal te doen en stelde Roxanna vragen die me aan het denken hebben gezet en waardoor ik anders naar de situatie kon kijken. Door de oefeningen die we samen hebben gedaan, kon ik zelfverzekerder het gesprek met mijn manager aan gaan en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu een nieuw project mag opzetten waar ik veel energie en voldoening uit haal.”

Ervaringen met de Access Bars behandeling


Malu:

“Ik heb de access bars behandeling bij Roxanna ervaren als een eye opener. Voorafgaand aan de behandeling ervaarde ik op verschillende vlakken onzekerheid en stress, waardoor oude patronen toch weer vaker de kop opstaken. Tijdens de behandeling van Roxanna voel je dit als het ware wegvloeien en maakt het plaats voor een rustig en ontspannen gevoel. Doordat dit wordt gecombineerd met een open gesprek over hetgeen bij jou als persoon leeft kom je dichter bij jezelf en geeft het helderheid.

Een access bars behandeling bij Bosses Coaching is echt een aanrader als je moeite hebt met loslaten of als je de gesprekken bij je coach periodiek wilt aanvullen met ontspannende behandelingen die lichaam en geest rust geven.” 

Roanne:

Toen ik ging liggen voor de access bars behandeling tolde mijn hoofd. Het was druk, 1000 dingen die mijn aandacht vroegen. Wandelend hoofd en weinig verbinding met mezelf. Tijdens en na de behandeling kon ik weer in mijn lijf landen. Van chaos naar berusting. Voelde me meer in mijn kracht en kon mijn weg weer wat duidelijker zien.”

Judie:

“De professionele en warme manier waarop Roxanna de Access Bars behandeling introduceerde en aanpakte stelde me meteen gerust, want ik wist niet goed wat te verwachten. Tijdens de behandeling voelde ik me rustig en ontspannen. Dit gevoel heb ik ook na de behandeling kunnen behouden. Ik merkte na de behandeling duidelijk dat ik meer oog had voor wat er zich allemaal om mij heen afspeelde. Ik had minder gedachten waardoor ik meer in het hier en nu was.

Anouk:

“Tijdens de behandeling kwam er een rust over me heen. Ik voelde me direct ontspannen en liep een stuk lichter de deur uit. Ook de dagen erna merkte ik een verschil in hoe ik met zaken om kon gaan en me niet liet leiden door mijn drukke agenda.”